Louise Hallin

“Mitt konstnärsjag är peppdeppig, fånig, allvarlig och personlig. Det som kommer ut är färgglatt mörker, tunga ord insvepta i pasteller, både fint och fult. Det är okej kram och det är Louise Hallin, det gamla vanliga och ett sökande efter något nytt – fyrkantigt och gränslöst.”

 

Det som ligger mig närmast är nog frågor kring psykisk ohälsa, men egentligen handlar det om orättvisor över lag. Jag brinner när jag stöter på dem.

Jag skulle säga att jag är extra bra på att kombinera bild med ord och att göra saker roliga med små medel.

okejkram på Instagram och Okej kram på Facebook

Jag blir inspirerad av färger, mönster och allt annat som är vackert, spännande eller på något vis sticker ut och gör mig nyfiken. Jag blir inspirerad av ord, minspel, toner och känslor, människor som står upp och orkar ryta ifrån, människor som orkar utbilda, kämpa och visa sig sårbara.

Alla delar! Från det att den första idén börjar ta form till det sista penseldraget, eller vad man nu jobbat med. Jag älskar att tänka, spåna, testa, skapa och färdigställa.

Jag är lyhörd och samarbetsvillig och tar gärna samtal kring allt från färg och form till vilken känsla verket önskas ge eller vilka ord som kan passa. Jag är anpassningsbar och kommunikativ när så önskas, men jag står fast vid min estetiska övertygelse och lämnar inte över ett verk jag inte själv kan stå för. Genom samtal tror jag att kundens primära behov kan få utrymme och att mina färdigheter kan stå för resten.

Jag har alltid älskat att teckna och började redan som barn. Då ritade jag bland annat av olika karaktärer ur serietidningar, vilket jag tror är en jättebra träning för vem som helst som vill rita, oavsett nivå.

För försäljning av verk, original samt frågor om teknik eller övrigt vänligen kontakta konstnären på info@femart.se