Vi gör klienter till supportrar, arbete till engagemang och kommunikation till visuell extas. Vi tror på att människor vill förändra världen i en positiv riktning. Femart ser till att vi kan göra det tillsammans.

Vi startar Femart för att vi saknas på marknaden. Femart är Sveriges enda konstagentur specifikt inriktad på att förmedla samhällsreflekterande och normkritisk visuell kommunikation. Vi representerar kvinnliga och icke-binära kreatörer med olika specialområden och uttryck som gör allt ifrån barnboksillustrationer, grafisk formgivning, skivomslag och animation till serieteckning, tatueringsskisser, informationsgrafik och karikatyrer. Samhällsfrågor som engagerar oss lyfts i varje kreatörs presentation för att vi tror på att verkligt engagemang är viktigt för våra uppdragsgivare.

Vi som ligger bakom Femart är alla idealister med svart bälte i kreativitet.  Vårt styre är demokratiskt och vi tror på inkluderande processer och trovärdiga samarbeten och uppdrag, därför tar vi alltid bara uppdrag som vi sympatiserar med. Framför allt har vi ROLIGT under arbetets gång, och alla våra kreatörer skapar med målet att göra världen till en lite bättre plats.

Kontakt: info@femart.se