Femkonst / Ronja R. Brandt

Vem är ditt konstnärsdu?

Mitt uttryck är färgstarkt, peppande och har alltid en feministisk grundsyn. Jag tror på att kärlek och uppmuntran är vägen till positiv förändring och vill förmedla det i mitt skapande. Jag utgör halva Femkonst och skapar därigenom mycket tillsammans med min själsfrände Sofie Ceder. Som konstnärs-duo skapar vi både tillsammans och separat vilket gör vår konst mångsidig och levande.

Finns det någon fråga du brinner extra för?
Jag brinner särskilt mycket för frågor som rör feminism, kroppspositivism och psykisk hälsa.

Har du någon specialitet?
Jag är grym på på färgrika, peppande och humoristiska budskap som ofta skapas genom en kombination av analoga och digitala tekniker. Då jag arbetar som psykolog vid sidan av konsten har vi särskilt mycket att bidra med i uppdrag som rör alla former av psykologi.

Vad inspirerar dig?
Musik, egna livserfarenheter, mänskliga möten och nakna kroppar.

Vad är det bästa med att samarbeta med dig utifrån ett kundperspektiv?
Att jag alltid engagerar mig fullt ut i mina uppdrag för att de ska bli så bra som möjligt. Jag värdesätter kundens perspektiv och håller alltid deadlines.

Drömgiget?
Alla typer av uppdrag som tillåter mig spraka på med färg och som berör samhällsfrågor jag brinner för är drömuppdrag för mig.

Vad heter Femkonst på sociala medier?
Femkonst på instagram.

Intresserad utav personligt bruk av våra medlemmars konst?
För försäljning av verk, original samt frågor om teknik eller övrigt vänligen kontakta konstnären på femkonsten@gmail.com eller 076 397 74 87.

 

© Femkonst